De Weijer Communicatie – blijft zich verdiepen

De snelle ontwikkelingen zorgen ervoor dat De Weijer Communicatie zich, ook buiten de gebaande paden, blijft verdiepen. Wij denken continu na over optimalisering van onze service en actuele ontwikkelingen in het communicatievak.
Lees hier onze tips en meningen.

Marianne Weber betovert met nieuwe CD

22 april 2011
Onderwerp: nieuws
door Teuntje van Delft

‘Sunny Boy’ vertedert publiek in KWF for Life!

Marianne Weber betovert met nieuwe CD ‘Jouw lach’.

Marianne Weber, kreeg tijdens een ovationeel applaus in een uitverkocht Circustheater in Scheveningen uit handen van haar vader Flip en kleinzoon Daylin haar nieuwe CD ‘Jouw lach’ uitgereikt. Marianne straalde als vanouds tijdens haar eenmalige concert speciaal voor KWF for Life! ‘Op weg naar 20 jaar succes’. Het nieuwe album van Marianne Weber heeft even op zich laten wachten, maar de Koningin van het Nederlandse levenslied is weer helemaal terug. Op het album prachtige nieuwe nummers waaronder een speciaal voor haar kleinzoon geschreven song. ‘Een liedje, voor het allerliefste wat me de afgelopen jaren is overkomen’, vertelde Marianne haar publiek. ‘Mijn kleinzoon, mijn ‘Sunny Boy’.’
De kleine 3-jarige man vertederde het publiek en zijn oma door met haar mee te zingen tijdens het prachtige nummer, waarna vader Flip de schitterende CD uitreikte.

Sunny Boy
Het tot op de laatste plaats bezette Circustheater sloot Marianne meteen bij de eerste klanken weer massaal in hun armen en zong en klapte mee. De opnamen van Mariannes album hebben vier jaar op zich laten wachten en werd om verschillende redenen uitgesteld.
Zo nam ze zangeres Sieneke onder haar hoede, haar manager Wout van Doleweerd overleed en bij haar vader Flip werd prostaatkanker geconstateerd. Inmiddels lacht het leven Marianne weer toe. Weber werkte voor haar nieuwe plaat samen met haar oudste zoon Jeffrey. ‘Hij heeft echt prachtige teksten gemaakt. Ik ben trots op hem.’ Hoewel Marianne Weber eerder aangaf dit jaar geen concerten te verzorgen, zei ze meteen ‘Ja’ op het verzoek om een concert te verzorgen in de prestigieuze KWF for Life! serie.

Televisieregistratie
Marianne Weber mocht tijdens het concert wat muzikaal werd begeleid door The First Showband twee speciale gasten verwelkomen. Zangeres Sieneke vertolkte enkele nummers van haar album en ook Frans Duijts betrad het podium. In de zaal genoot collega Frans Bauer van haar concert. Nog een hoogtepunt voor Marianne was de televisieregistratie die de TROS maakte van dit KWF for Life! Concert. De opname wordt in medio juni uitgezonden.


Na het concert, waarin ze van haar fans een daverend applaus kreeg en overstelpt werd met bloemen, signeerde ze haar CD. Met dit nieuwe album keert Marianne terug naar de muziek die haar zo typeert: vrolijke, gevoelige en herkenbare liedjes, recht uit het hart. Het concert van Marianne Weber was in no time uitverkocht. Er was zelfs een grote wachtlijst. ‘Maar er komt een vervolg’, verklapte de zangeres het publiek. ‘Producent Pieter van der Ploeg heeft me gevraagd en bij deze zeg ik ‘ja’. De enthousiaste reactie van het publiek maakte haar duidelijk dat ze dan ook weer van de partij zullen zijn. Hou de website www.kwfforlife.ntk.nl in de gaten.

Fotograaf: Eric de Bruijn.