De Weijer Communicatie – blijft zich verdiepen

De snelle ontwikkelingen zorgen ervoor dat De Weijer Communicatie zich, ook buiten de gebaande paden, blijft verdiepen. Wij denken continu na over optimalisering van onze service en actuele ontwikkelingen in het communicatievak.
Lees hier onze tips en meningen.

KWF for Life! 12 augustus op tv

2 augustus 2011
Onderwerp: nieuws
door Teuntje van Delft

Marianne Weber betovert publiek
Het Gala KWF For Life! met Marianne Weber wordt op vrijdag 12 augustus uitgezonden via de TROS op Nederland 1 om 21.30 uur. Dit gala werd op maandag 18 april opgenomen tijdens het KWF For Life! concert in een uitverkocht Circustheater in Scheveningen. Marianne kreeg tijdens dit optreden haar nieuwe CD ‘Jouw lach’ uit handen van haar vader Flip en kleinzoon Daylin.
Het zal tijdens de televisieuitzending duidelijk te zien zijn dat Marianne als vanouds straalde tijdens haar eenmalige concert speciaal voor KWF for Life! ‘Op weg naar 20 jaar succes’. Het nieuwe album van Marianne Weber heeft even op zich laten wachten, maar de Koningin van het Nederlandse levenslied is weer helemaal terug.
Op het album prachtige, nieuwe nummers waaronder een speciaal voor haar kleinzoon geschreven song. ‘Een liedje, voor het allerliefste wat me de afgelopen jaren is overkomen’, vertelde Marianne haar publiek. ‘Mijn kleinzoon, mijn ‘Sunny Boy’.’
De kleine 3–jarige man vertederde het publiek en zijn oma door met haar mee te zingen tijdens het prachtige nummer, waarna vader Flip de schitterende CD uitreikte.

Televisieregistratie
Marianne Weber verwelkomde tijdens haar concert, dat muzikaal werd begeleid door The First Showband, zangeres Sieneke en Frans Duijts. In de zaal genoot collega Frans Bauer van haar concert. De TROS maakte van dit KWF for Life! Concert met Marianne Weber een televisieregistratie die vrijdag 12 augustus wordt uitgezonden.

Hoe geweldig de fans het Gala vonden bewijst het ovationele applaus na afloop.
Met het nieuwe album en het KWF For Lifegala is Marianne weer terug bij de muziek die haar zo typeert: vrolijke, gevoelige en herkenbare liedjes, recht uit het hart. Het tot op de laatste plaats bezette Circustheater sloot Marianne meteen bij de eerste klanken weer massaal in de armen en zong en klapte mee.

KWF For Life vervolg
Het concert van Marianne Weber was in no time uitverkocht. Er was zelfs een grote wachtlijst. ‘Maar er komt een vervolg’, verklapte de zangeres het publiek. ‘Producent Pieter van der Ploeg van KWF For Life heeft me gevraagd en bij deze zeg ik ‘ja’. De enthousiaste reacties van het publiek maakten haar duidelijk dat ze dan ook weer van de partij zullen zijn.

Teuntje van Delft