De Weijer Communicatie – blijft zich verdiepen

De snelle ontwikkelingen zorgen ervoor dat De Weijer Communicatie zich, ook buiten de gebaande paden, blijft verdiepen. Wij denken continu na over optimalisering van onze service en actuele ontwikkelingen in het communicatievak.
Lees hier onze tips en meningen.

Concerten van De Kast en de 3JS

9 februari 2011
Onderwerp: nieuws
door Teuntje van Delft

De Weijer Communicatie en Design gevraagd voor promotie van KWF for Life concerten.

directie de weijer communicatie en design

Teuntje van Delft, directeur van het Communicatie Adviesbureau De Weijer Communicatie is gevraagd de promotiecampagne op zich te nemen van de KWF for Life Concerten. De organisator, producent Pieter van der Ploeg, vindt het belangrijk dat de ‘Goede Doelen Concerten’, omgedoopt tot ‘KWF for Life!’ professioneel worden ondersteund. ‘Teuntje van Delft heeft veel ervaring op dit vlak dus wij zijn blij met haar expertise. De concerten vinden plaats in Concertgebouw De Doelen in Rotterdam. De Concerten leiden al bijna dertig jaar tot enorme respons voor KWF Kankerbestrijding. Wij willen dit belangrijke werk nog meer promoten.’
De komende weken, 22, 23 en 24 februari  is het podium van De Doelen voor De Kast met Syb en als speciale gast Xander de Buisonjé en de toppers van het Nationale Songfestival de 3J’s.

KWF
De organisatie van KWF for Life is bijzonder verheugd dat zij deze topartiesten in één van de mooiste concertzalen van Rotterdam mag verwelkomen.
syb van de kast

De Kast met Syb en Xander treden op tijdens het KWF for Life concert op dinsdag 22 februari om 20.15 uur en de 3 J’s zijn te zien en te horen op woensdag 23 en donderdag 24 februari ook vanaf 20.15 uur. ‘Wij zijn vereerd dat wij na onze succesvolle theatertour nu voor KWF Kankerbestrijding mogen optreden’, zegt Syb van der Ploeg. ‘Wij zingen al onze hits achter elkaar en Xander de Buisonjé komt als speciale gast Volumia-covers zingen, terwijl wij ook een aantal duetten samen doen.’

3j’s

De 3 J’s zijn er evenals De Kast klaar voor. Zij hebben net met veel succes hun bijdrage aan het Nationaal Songfestival afgeleverd en natuurlijk zullen zij dit nieuwe ‘Je Vecht Nooit Alleen’ ten gehore brengen. Zij zullen een groot gedeelte van hun theatertoer ten gehore brengen.

Opbrengst
De KWF Kankerbestrijding en het Goede Doelen Concert zijn al vele jaren aan elkaar verbonden. KWF Kankerbestrijding draagt de naam van voormalig Koningin Wilhelmina. Kanker was ruim 60 jaar geleden nauwelijks te genezen, toen genas gemiddeld 25% van de patiënten. Nu is dat meer dan 50%, met grote verschillen afhankelijk van het soort kanker en het stadium bij ontdekking. Dit is het resultaat van wereldwijd onderzoek, waaraan Nederland een belangrijke bijdrage levert. Via wetenschappelijk onderzoek wordt geprobeerd meer inzicht te krijgen in het ontstaan van deze ziekte. Ook wordt gestimuleerd gezond te leven, zodat de kans op kanker zoveel mogelijk wordt beperkt. Om de kans op genezing positief te benadrukken zijn de Goede Doelen Concerten omgedoopt tot KWF for Life. De opbrengst van de concerten komt dan ook geheel ten goede aan de KWF Kankerbestrijding.

Kaartverkoop
De toegangsprijzen zijn: € 30,-, € 40,- en € 50,-. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Nationale Theaterkassa; telefoonnummer 0900 – 9203 en is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 15.00 uur. Ook veilig te bestellen en te betalen via internet, www.ntk.nl.
Ook kaarten te bestellen via de kassa van De Doelen; telefoonnummer 010 – 217 17 17 dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. VIP kaarten kosten € 75,-.
Dit zijn de mooiste plaatsen voorin de zaal inclusief koffie, thee en drankjes. Deze kaarten zijn snel, gemakkelijk te bestellen en veilig te betalen via iDEAL op www.concertplaats.nu