De Weijer Communicatie – blijft zich verdiepen

De snelle ontwikkelingen zorgen ervoor dat De Weijer Communicatie zich, ook buiten de gebaande paden, blijft verdiepen. Wij denken continu na over optimalisering van onze service en actuele ontwikkelingen in het communicatievak.
Lees hier onze tips en meningen.

Elke dag een warm welkom?

29 april 2011
Onderwerp: nieuws
door Teuntje van Delft
Elke dag een warm welkom?

Onder die noemer maakten we voor de bekende full service klimaatbeheeringsorganisatie Grimbergen Noordermeer in Rijnsburg een kleurrijke advertentie voor een enthousiaste Service-/onderhoudsmonteur.

Met deze advertentie – een heerlijk kopje cappuccino met eigen logo – wilden we laten zien dat de huizen en bedrijven van hun klanten de warme werkplek zijn voor de servicemonteur.

Op zoek
Ben jij in het bezit van een MBO diploma elektrotechniek, werktuigbouw, installatietechniek of heb jij op een andere wijze deze kennis opgedaan? Kun je zelfstandig werken zoals het uitvoeren van onderhoud en het verhelpen van storingen?

Vind jij het geen probleem om mee te draaien in weekend-servicediensten? Ben je in het bezit van je rijbewijs en beschik je over goede contactuele eigenschappen? Dan zijn zij op zoek naar jou.

Zij
Bieden je een collegiaal betrokken team vakmensen, een fijne en trouwe klantenkring en persoonlijke aandacht. Medewerkers krijgen intern alle mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen.

Grimbergen Noordermeer biedt een werkklimaat waarin waardering voor elkaar een belangrijke rol speelt.
Als nieuwe collega kan je rekenen op een prima beloning en dito secundaire arbeidsvoorwaarden met de intentie tot een vast dienstverband.

Geïnteresseerd?
Bel (071- 4029200) of schrijf een brief
aan de heer M.C. Grimbergen,
De Roysloot 11, 2231 NZ Rijnsburg.

Teuntje van Delft